Loading
 
Ansvarligt spil
Lanadas.dk har forpligtet sig til at støtte op om et Ansvarligt Spillemiljø på vores website.

Vi tager emnet om ansvarligt spil meget alvorligt og vi dedikerer os til at levere en ansvarlig spilleservice til alle vores spillere.

Vores kundeservice og dedikerede spilteam, som står for ansvarligt spil, har modtaget træning i GamCare Social Responsibility and Interaction, som er CPD-certificeret. Dette giver en holistisk tilgang til forbedring af personlige kompetencer og færdigheder i alle arbejdsrelaterede situationer.
Vi ønsker, at du har det sjovt og nyder din online oplevelse med Lanadas.dk samtidig med, at du til alle tider spiller ansvarligt.

For millioner af mennesker er online spil en slags underholdning, men for andre, der kan have problemer med spil, kan det være for stor en fristelse at modstå.

Mens de fleste spiller ansvarligt, kan gambling for nogle blive et problem. Vi foreslår følgende retningslinjer for at sikre et ansvarligt spil:

  • Skabe nogle rammer for, hvor meget du ønsker at spille, satse og tabe, inden du begynder at spille.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis det forhindrer dig i at udføre dine daglige pligter.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis du er i behandling for en afhængighed eller et misbrug, eller er påvirket af alkohol eller andre rusmidler.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis du forsøger at opveje tidligere tab.
  • Du skal være juridisk myndig i din retskreds.

Nogle tegn, som kan advare om den potentielle risiko ved spil:
  • Du spiller for at flygte fra virkeligheden
  • Du spiller for at løse dine økonomiske problemer
  • Du kan ikke holde op med at spille, uanset, om du har tabt eller vundet
  • Du spiller, indtil du har tabt alle de penge, du har til rådighed
  • Du forsømmer din familie for at spille

Klik her for at teste dig selv for afhængighed af spil

Filtreringssoftware: Det er ulovligt for alle under 18 år at åbne en konto eller spille på Lanadas.dk. I vores registreringsproces gør vi brug af forskellige teknologier, for at forhindre, at personer under 18 år åbner en konto. Vi må dog erkende, at med internettes udbredelse og indtog i de fleste private hjem, står forældre og spillefirmaer overfor nye udfordringer. Som forældre anbefaler vi, at man installerer et filtreringssoftware, som forhindrer børn og unge under 18 år at tilgå visse hjemmesider og programmer.
Nedenfor findes link til udbydere af filtreringssoftware:
Cyber Patrol
Net Nanny
Content Watch

For at sikre, at du nyder din online oplevelse med Lanadas.dk og bliver ved med at have kontrol over dit spil, forsyner vi medlemmerne med et udvalg af muligheder til at hjælpe dem med at spille ansvarligt. Disse er som følger:

Selv-Udelukkelse  - Lanadas.dk vil lukke en konto, hvis en Bruger kontakter en af vores uddannede operatører eller sender en e-mailKontakt os Som alternativ kan en Bruger simpelthen selv sætte en fortrydelsesfrist på sin Lanadas.dk konto. Dette vil automatisk suspendere Spillerkontoen i 24 timer (afkøling) eller (1, 3 eller 6 måneder eller indtil Brugeren ønsker at genoptage et ansvarligt spil.

Permanent selvvalgt udelukkelse  -  Hos Lanadas.dk kan du udelukke dig selv i en ubegrænset tidsperiode. Bemærk, at hvis du vælger at udelukke dig selv permanent, deaktiveres din konto, og alle midler på din konto, som kan udbetales, refunderes til dig. Anmodninger om permanent selvudelukkelse træder i kraft øjeblikkeligt.

Hvis du ønsker at udelukke dig selv frivilligt på alle danske spillewebsteder, kan du gå ind på  -  ROFUS
ROFUS er den danske Spillemyndigheds nationale register. Hvis du frivilligt udelukker dig selv på ROFUS får du blokeret din adgang til og bliver ekskluderet fra alle websteder, som drives af licenserede operatører i Danmark i den relevante tidsperiode. Flere oplysninger om det nationale register kan findes her: ROFUS
Bemærk venligst, at hvis du ønsker at genaktivere din konto, vil du kun være i stand til at tilbagekalde din selvvalgte permanente udelukkelse efter 12 måneder. Din konto kan aktiveres ved at kontakte den danske Spillemyndighed, som vil hjælpe dig.

Forbrugsloft  - Vi hos Lanadas.dk tror på, at det at have det sjovt, mens man spiller på vores Website, er noget af det allervigtigste, og vi hjælper dig med glæde med at sætte dine egne grænser og gøre dig fri af bekymringer. Ved at benytte dig af NGCs tjenester, kan du fastsætte en daglig, ugentlig eller månedlig indbetlingsbegrænsning, ved blot at kontakte din Personlige Kundechef på .
Du kan til enhver tid ændre din indbetalingsbegrænsning. Bemærk, at hvis du beslutter at øge indbetalingsgrænsen, vil den nye begrænsning træde i kraft 24 timer efter din anmodning. Hvis du ønsker at mindske indbetalingsbegrænsningen, vil ændringen træde i kraft øjeblikkeligt.

Adgang til Kontooversigt  - Brugere kan når som helst nemt få adgang til en fuld oversigt over deres indbetalinger på vores Website via deres transaktionhistorie "Oversigt" sektion. klik her

Beskyttelse af konto og fortrolige oplysninger: Bliv opdateret om, hvordan du beskytter dine fortrolige oplysninger. Læs mere

Oplæring af Personale  - Hele vores Kundeservice-team er opmærksomt på vores målsætning for Ansvarligt Spil og er oplært i at handle derefter, hvis de skulle blive gjort bekendt med et problem.


Få Yderligere Hjælp:

Der er mange organisationer, der kan give støtte og hjælp til mennesker, der udvikler spilleafhængighed. Hvis du på noget tidspunkt kan se, at du ikke kan kontrollere din spilleadfærd, og ikke kan nyde vores Website på en sikker og ansvarlig måde, anbefaler vi på det kraftigste, at du øjeblikkeligt kontakter en af følgende professionelle organisationer for professionel rådgivning:

Gambling Therapy Helpline
Center for Ludomani


CENTER FOR LUDOMANI KØBENHAVN
Fiolstræde 17B, ST., TV.
1171 København K
CENTER FOR LUDOMANI ODENSE
Østergade 42
5000 Odense C
CENTER FOR LUDOMANI ÅRHUS
Gammel Munkegade 6D
8000 Århus C

Frederiksberg Centeret
Majorgården
Dansk Misbrugsbehandling

Vi opfordrer dig til at SPILLE ANSVARLIGT hos Lanadas.dk, så du ikke behøver at bekymre dig. Som altid vil vores supportteam med glæde svare på alle yderligere spørgsmål, du skal blot klikke på  Kontakt os

 
CHAT
MED OS