Loading
 
EntroPay indbetalingsguide

Et EntroPay VISA Kort er et forudbetalt, genanvendeligt, betalingskort på skærmen, der tillader dig at finansiere din konto øjeblikkeligt og når som helst, du har lyst. Du kan også oprette et eller flere EntroPay VISA Kort, der kan bruges hvor som helst VISA accepteres online.

Du indbetaler på dit EntroPay VISA Kort med dit personlige kredit- eller betalingskort. Dette bliver gjort under registreringen, så dit EntroPay VISA kan bruges med det samme. Derefter kan du indbetale på det yderligere, når som helst du har brug for det.

Udbetalinger er mulige, eftersom det er et Visa kort.

Hvordan man indbetaler med EntroPay?

  1. Gå til Lanadas.dk Kassen.
  2. Klik på 'Indbetal'.
  3. Klik på knappen Kredit-/Betalingskort.
  4. Vælg “EntroPay” som korttype.
  5. Klik på Opret et EntroPay Kort.
  6. Når EntroPay siden kommer frem, skal du klikke på 'Registrer' og følge registreringsprocessen.
  7. Når registreringen er fuldendt, har du et EntroPay VISA Kort med de oplysninger, der vises på skærmen. Skriv alle disse oplysninger ned (kortnummer, udløbsdato og CVV2 kode) og klik på linket for at vende tilbage til Kassen.
  8. Skriv det beløb du ønsker at indbetale samt dine nye EntroPay VISA Kort oplysninger, klik derefter på Indbetal.
  9. Held og Lykke.


Du vil få brug for dit personlige kredit- eller betalingskort, efterhånden som du vil indbetale yderligere på dit nye EntroPay VISA Kort som en del af registreringsprocessen.

Du vil også skulle give nogle personlige oplysninger angående din identitet. De oplysninger vi beder om er essentielle for at kunne beskytte dig og EntroPay samt for at overholde forskrifterne. De oplysninger du giver vil forblive sikre og fortrolige.

Hvordan indbetaler jeg på mit EntroPay VISA Kort?

Når som helst du får brug for at indbetale på dit EntroPay, skal du klikke på linket indbetal på dit EntroPay kort på siden Kassen. En EntroPay side vil komme frem, hvor du skal logge ind med dit EntroPay brugernavn og adgangskode. Klik på linket 'Overfør Penge' og følg vejledningen på skærmen for at indbetale flere penge fra dit personlige kredit- eller betalingskort. Når du er færdig, skal du vende tilbage Kassen. De penge du har indbetalt, er nu klar til at blive brugt ved at gå ind på dine EntroPay VISA Kort oplysninger på siden Kassen Credit/Debit Card Indbetaling.

Hvor meget Kan Jeg Indbetale med EntroPay kortet på min Lanadas.dk Konto?

  • Mindste engangsindbetaling: kr100

Vi har indført en suveræn kundeservice, som er parat til at assistere dig, 7 dage om ugen fra kl. 08.00 til 01.00 CET. Tøv ikke med at kontakte Lanadas.dk teamet. Klik blot på Kontakt os
 

CHAT
MED OS
|
clock_icon
00:00:00