Loading
 
Kredit-/betalingskort indbetalingsguide

Kredit-/betalingskort

Selvom Lanadas.dk accepterer Visa og MasterCard, så er der nogle banker, der ikke tillader sine kortholdere at overføre penge på online spillehjemmesider. Kreditkortselskaberne begrænser summen af det pengebeløb, som du kan sætte ind på din Lanadas.dk konto. Derfor anbefaler vi dig at åbne en alternativ betalingsmetode for dine overførsler.

Alle Lanadas.dks bankfaciliteter er i sikkert miljø.
Flere informationer omkring sikkerhed.

Sæt penge ind på din Lanadas.dk konto med kredit-/betalingskort:

 1. Gå til Lanadas.dk kassereren.
 2. Klik på indbetaling.
 3. Klik på 'kredit-/betalingskort' knappen.
 4. følg instruktionerne i den relevante klumme i tabellen nedenfor.
Første gange du bruger kredit-\betalingskort hos Lanadas.dk Har allerede tidligere sat penge ind på Lanadas.dk med dit kredit/betalingskort.
 1. Første gang du bruger dit kort hos Lanadas.dk er du nødt til at registrere dit kort. Klik på ’indregistrer nye kredit-/betalingskort’ knappen. Et nyt vindue åbnes.
 2. Udfyld dine kortoplysninger*.
 3. Klik på indbetaling
 4. Held og lykke
 1. Skriv det beløb, som du ønsker at sætte ind på din Lanadas.dk konto.
 2. Vælg det indregistrerede kort fra listen, som du ønsker at bruge.
 3. Indsæt CCV2* nummeret på det valgte kort (sidste 3-cifret nummer på bagsiden af dit kort).
 4. Klik på indbetaling.
 5. Held og lykke!
* CVV2 nummer:
CVV2 nummeret refererer til de sidste tre cifre på bagsiden af dit kort. Dette nummer bruges kun af sikkerhedsmæssige årsager.
Dine Kredit/Debetkort betalinger vil blive vist som: AG Communications Ltd. Dine Kredit/Debetkort betalinger vil blive vist som: AG Comm +356-2248-4974; dette gælder kun for spillere fra Storbritannien.

Vi har indført en suveræn kundeservice, som er parat til at assistere dig, 7 dage om ugen fra kl. 08.00 til 01.00 CET. Tøv ikke med at kontakte Lanadas.dk teamet. Klik blot på Kontakt os
 

CHAT
MED OS
|
clock_icon
00:00:00
Du spiller i ojeblikket med en bonus saldo. Dette er i overensstemmelse med den Bonuspolitik du accepterede, tjek venligst vores Bonus Politik for mere information.