Loading
 
Spørgsmål & Svar

 1. Private Oplysninger
 2. NemID
 3. Bonusser
 4. Indbetaling
 5. Indsend dokumentation
 6. Udbetaling
 7. ROFUS
 8. Det tekniske
 9. FAQ om turneringer
 10. Belønningsprogram
 11. Generel Information


 1. Private Oplysninger

  • Hvordan beskytter Lanadas.dk mine Private Oplysninger?

   Lanadas.dk benytter sig af den nyeste 128-bit Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi for at sikre sig, at den følsomme data bliver overført sikkert over internettet til vores server, der er beskyttet af den nyeste firewall. Dette betyder at dine personlige oplysninger forbliver fortrolige og beskyttede og ikke bliver delt med andre organisationer til kommercielle formål. Vær venlig at klikke på nedenstående link for yderligere information:


  • Hvem er det styrende organ for Lanadas.dk?

   Lanadas.dk er et selvejet datterselskab af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C42296. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven.

  • Hvorfor er jeg nødt til at sende mine dokumenter?

   Vi vil gerne understrege, at den dokumentation, vi efterspørger i tilfælde af en udbetalingsforespørgsel, er for din egen sikkerheds skyld. Det er ligeledes normal brancheprocedure samt et engangsforetagende. Det kræves ligeledes af os, at vi sikrer os, at pengene bliver sendt til den rette person.

   Kopi af billedlegitimation er påkrævet for at bevise, at du har den juridiske alder, der kræves for at kunne spille på vores side. Kopien af dit kreditkort er nødvendig som bevis for brug, udløbsdato, kortejerens navn samt kortnummer (kun de sidste 4 cifre er nødvendige). Alle de kreditkortselskaber vi accepterer på siden kræver, at vi skaffer os en kopi af det kort, der bliver brugt.

   Vi er et stort, erfarent og mest af alt lovligt spilleselskab, og der er en grund til, vi har været på markedet så længe; vi udbetaler altid. Dine dokumenter bliver holdt og modtaget under højeste diskretion. Så snart vi har gemt den ovenstående dokumentation på din konto, vil fremtidige udbetalingsforespørgsler blive godkendt uden forventede forsinkelser. (PCI Certifikat)

  • Hvordan ved jeg, at Lanadas.dk spiller efter reglerne?

   Ærligt spil er vores grundlag. Lanadas.dk har forpligtet sig til at levere ærligt spil til enhver tid, og vi forstår vigtigheden i at forklare, hvordan dette opnås:

   Vi her på Lanadas.dk tilbyder en 1 ud af 3 statistik. Dette er en statistik, der er garanteret på vores hjemmeside men i stor skala blandt alle vores spillere og er uafhængigt bekræftet af Itech laboratorier, for at vi kan opnå vores spillelicens. Nogle vil vinde mere end 1 ud af 3 og andre mindre, og det er sådan vi skaber vores vindere; men 1 ud af 3 er det garanterede gennemsnit. (Itech laboratorier certifikat)

   Brug for mere hjælp? Kontakt vores Kundeservice Team

 2. NemID

 3. Bonusser

  • Hvordan får jeg min 100% match up bonus?

   100% match up bonus er noget som Lanadas.dk tilbyder til alle sine nye spillere. Alt du skal gøre for at gøre krav på denne bonus er at indsætte penge for første gang af minimum kr100.


  • Hvorfor har jeg ikke modtaget min bonus?

   Eftersom alle vores kampagner kører efter GMT tid, kan det være at tidspunktet, der hvor du opholder dig, ikke er det samme og at tilbuddet derfor ikke længere gælder. Du er velkommen til at kontakte vores venlige serviceteam og forhøre dig om andre nuværende kampagner eller tilbud.

   Som ifølge vores vilkår og betingelser vil vi gerne minde om at alle kontoer, der har afventende udbetalingsefterspørgsler stående tilbage, ikke vil modtage nogen kampagnebonusser.

   Spillere kan anmode om at afvise bonusser og er dette tidligere blevet gjort, vil bonusser ikke blive overført til kontoen. Vær venlig at kontakte vores venlige kundeservice for at undersøge eller ændre dette.

   Brug for mere hjælp? Kontakt vores Kundeservice Team
  • Hvor kan jeg finde Lanadas.dks bonuspolitik?

   Lanadas.dks udbetalingspolitik kan findes her: link.


 4. Indbetaling


 • Kan jeg se alle mine tidligere indbetalinger?

  Ja - det er muligt at se dine tidligere indbetalinger

  1. Klik på ‘Min konto’ i Lobbyen og gå til fanen "Transaktionshistorik".

  2. Vælg "Mine indbetalinger" fra rullemenuen og vælg derefter den periode, du ønsker at få vist.

  3. Tryk derefter på 'Vis konto' og den ønskede information vil komme frem.

  Brug for mere hjælp? Kontakt vores Kundeservice Team

 • Indsend dokumentation

  • Hvordan indsender jeg dokumentation?

   1. Log ind på din Lanadas.dk Konto og klik på “Min Konto”. Vælg “Overfør Dokumenter".
   2. Overfør op til 6 filer per indsendelse, og op til 10 filer i en enkelt web-session. Accepterede filtyper er: JPEG, PNG og TIFF. Maksimal overførselsstørrelse er 6 MB per fil.
   3. Når en fil er korrekt indsendt, kan den ikke slettes via hjemmesiden. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice.
   4. Dokumentoverførselsværktøjet understøttes af IE10, IE11, Firefox, Chrome, og Safari-browsere. Mobile enheder, der anvender iOS 7 og opefter, og Android 4.3 og opefter, understøtter også værktøjet.

  • Hvilke typer filer accepteres?

   Dokumentoverførselsværktøjet accepterer kun JPG, PNG & TIFF filer. Kun den første side af TIFF filer bliver gemt.

 • Udbetaling

  • Hvordan får jeg gevinster udbetalt?

   Når du ønsker at foretage en udbetaling, skal du blot:

   1. Klik på ”Kasserer” i lobbyen.

   2. Vælg ”Udbetal” muligheden.

   3. Vælg din foretrukne udbetalingsmetode - og udfyld den korte formular.

   4. Klik på ”Udbetal” og din anmodning vil blive sendt til behandling. Du vil derefter blive betalt i overensstemmelse med din valgte udbetalingsmetode.

   5. Flere anmodninger om udbetaling foretaget inden for en 24 timer periode, ved brug af samme udbetalingsmetode kan kombineres i én udbetaling.

   6. Du kan følge din anmodning om udbetaling ved at gå til ”Min konto” i lobbyen.


   Bemærk venligst, at behandlingstiden varierer mellem betalingsmetoder. Dine personlige oplysninger skal være korrekt angivet for at modtage dine penge inden for de ovennævnte tildelte tider. Hvorfor ikke tjekke vores behandlingstider før du vælger din betalingsmetode.

  • Hvor kan jeg finde Lanadas.dks udbetalingspolitik?

   Lanadas.dks udbetalingspolitik kan findes her:link.

  • Kan jeg annullere min anmodning om udbetaling?

   Anmodninger om udbetaling bliver behandlet inden for 48 timer fra tidspunktet for anmodningen. I løbet af denne periode kan du annullere din anmodning i ”Venter på behandling'” boksen i Kassereren og føre beløbet tilbage til din saldo. Simpelthen blot:

   1. Inden for Kassereren, klik på ”Afventende Udbetaling” knappen til venstre.

   2. Vælg den transaktion, som du ønsker at annullere, og klik på ”Overfør penge tilbage til min Konto” knappen placeret nederst.

   3. Beløbet bliver nu ført tilbage til din Lanadas.dk konto.   Efter 48 timer fra datoen for anmodningen, vil status for din udbetalingsanmodning ændres til ”Gennemføres”, og du vil ikke længere være i stand til at annullere den. Du vil få besked via e-mail, når din anmodning om udbetaling er behandlet, og pengene er sendt til dig i henhold til den metode, du har valgt.

  • Skal jeg sende dokumenter hver gang jeg vil have udbetalt gevinster?

   Kort sagt: NEJ – Vi vil kun anmode om, at du sender din dokumentation én gang. Det vil så blive gemt på din konto og fremtidige anmodninger om udbetaling vil ikke blive pålagt nogen forsinkelser forudsat den samme betalingsmetode anvendes. Dog kan yderligere dokumentation blive anmodet om i tilfælde, hvor en anden betaling er blevet anvendt.

  • Hvis anmodet om, hvordan sender jeg dokumentation?

   Vi tilbyder 3 nemme måder for dig at sende os din dokumentation:
   1. E-MAIL - Du kan scanne og e-maile en kopi af dokumenterne til os. Du kan også tage et billede af dokumentationen, ved hjælp af et digitalt kamera. Vi vil råde at gemme billedet i .jpg-format.

   2. FAX - Du kan faxe dem til et af vores gratis numre. Hvis du sender dokumenter via fax, vær venligst opmærksom på at du skal medtage dit brugernavn på dokumentet. Hvis det er nødvendigt kan du finde disse oplysninger ved at besøge Kassereren, og klikke på "Dine kontooplysninger" knappen, som er placeret til venstre på din skærm.

   3. POST - Du kan sende kopier af dine originale dokumenter med posten til følgende adresse: 135, High Street, Sliema SLM 1549, Malta


   Når vi har denne information gemt i din fil, vil enhver fremtidig anmodning om udbetaling blive behandlet og godkendt uden nogen forsinkelse. Hvis du ikke har fundet svar på dit spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os og vi vil hjælpe dig på enhver måde, vi kan!

  • Har du stadig brug for hjælp? Kontakt vores døgnåbne Kundeservice Team

 • ROFUS


 • Teknisk


  Brug for mere hjælp? Kontakt vores Kundeservice Team

 • FAQ om turneringer


 • Belønningsprogram

  • Hvad er belønningspoint?

   1. Belønningspoint er en anden måde, hvorpå Lanadas.dk kan belønne vores loyale spillere.

   2. Medlemmer på Lanadas.dk, som spiller med rigtige penge, kan løbende samle belønningspoint når det spiller.

   3. Når spillerne har samlet et bestemt antal belønningspoint sammen, har han mulighed for at indløse disse belønningspoint til bonuspenge.

  • Hvordan kan jeg melde mig til belønningspoint?

   1. Alle spillere, som spiller med rigtige penge, samler automatisk belønningspoint, når de laver et indskud på deres rigtige pengekonto.

   2. Det koster ikke spillerne noget ekstra at samle belønningspoint.

   3. Det er obligatorisk at samle belønningspoint, men spillerne kan selv bestemme om de ønsker at indløse dem.  • Hvordan samler spillere belønningspoint?

   1. Belønningspoint gives automatisk, og er baseret på spil med rigtige penge, samt en spillers nylige aktiviteter.

   2. Standard optjeningsraten er 1 belønningspoint for hver 40 der spilles.

   3. Antallet af belønningspoint der gives pr. spil, afhænger på spillet og/eller hvilket type spil, som spilleren laver.

   4. Belønningspoint kan gives som et specielt tilbud, eller som en gave fra Lanadas.dk.

   5. Man kan ikke få belønningspoint for øvespil.


  • Hvordan indløser spillere belønningspoint?

   1. Når spillerne har samlet minimumsantallet af point sammen, får de mulighed for at indløse disse til bonuspenge.

   2. Indløsning til bonuspenge sker ved kassen på Lanadas.dk siden.

   3. Mængden af bonuspengene skal være mere end eller lig med hvad der minimum er tilladt i henhold til spillerens aktuelle belønningsniveau, og lige med eller mindre end hvad der maksimalt er tilladt i henhold til spillerens aktuelle belønningsniveau.

   4. Indløste bonuspenge sættes ind på spillerens spillekonto.

   5. Indløste belønningspoint trækkes fra spillerens pointsaldo, men ikke fra spillerens samlede antal belønningspoint.

   6. Point, som gives som en præmie kan ikke veksles til kontanter.

   7. Indløste belønningspoint kan veksles til kontakter, hvis kriterierne for kontaktudbetaling mødes.

   8. Indløste point er underlagt kravene for standardbonusser på spil. Se venligst Bonus Policy for yderligere oplysninger.

   9. Den maksimale indløsning af belønningspoint pr. måned beregnes på følgende måde: kr1,000


  • Hvor mange belønningspoint kan man have?

   1. Når en spiller når til et bestemt antal belønningspoint, opgraderes deres konto automatisk til det næste belønningsniveau.

   2. Hvert nyt belønningsniveau giver en forbedret indløsningsrate for belønningspointene.

   3. Det samlet antal belønningspoint gives på samme tid, og anses som belønningspoint.

   4. Det samlet antal belønningspoint beregnet på spillerens aktivitet gennem hele hans levetid.

   5. Det er ikke muligt at indløse belønningspoint til kontanter.

   6. VIP-niveauet er kun pr. invitation.


  • Er der en gyldighedsperiode?

   1. Samlede belønningspoint beregnes ud fra samtlige dine aktiviteter som spiller hos os. Pointene udløber ikke.

   2. Belønningspoint som ikke benyttes indenfor en periode på tre måneder udløber og vil blive slettet fra din pointsaldo.


  • Hvad sker der med belønningsniveauet og belønningspointene, hvis en konto lukkes?

   1. Hvis en spiller vælger at lukke sin Lanadas.dk konto, vil han miste sit belønningsniveau, samt alle hans belønningspoint, som var på kontoen.

   2. Det er ikke muligt at overføre belønningspoint og belønningsniveauer til en anden konto.

   3. Hvis en konto lukkes af Lanadas.dk, ligegyldig årsagen, slettes både belønningsniveauerne og belønningspointene, som var på kontoen.


  • Belønningspoint i mobilspil

   1. Det er muligt at samle belønningspoint på mobilplatformen, såvel som på web-spillene på Lanadas.dk.

   2. Lanadas.dk Mobil Spillere optjener point på nøjagtig samme måde.


  • Still need Brug for mere hjælp? Kontakt vores Kundeservice Team

 • Generel Information
 •  
  CHAT
  MED OS