Loading
Dette spil er ikke tilgængeligt
Nyd at spille flere hundrede nye spil
Forstået
Du afslutter
Afvis
Genstart
 

BONUSPOLITIKALLE BONUSSER, DER TILBYDES AF Lanadas.dk, ER OMFATTET AF FØLGENDE REGLER. SPECIFIKKE KRAV KAN GÆLDE FOR VISSE TYPER AF BONUSSER.
 1. Omsætningskrav –

  • Med mindre andet specifikt er angivet, kan alle Lanadas.dk bonusser og gevinster, der er modtaget/vundet før omsætningskravet er opfyldt, kun blive udbetalt efter du har foretaget mindst én godkendt indbetaling, og har satset den modtagne bonus mindst 10 gange - for eksempel skal du omsætte for kr7,770, før du kan foretage en udbetaling, hvis du har modtaget en bonus på 777kr. Indtil du har omsat for 7,770kr, kan hverken bonuspenge eller eventuelle gevinster blive udbetalt.

  • Når en konto indeholder indskudte midler, bonusbeløb og gevinster, vil midlerne blive omsat i følgende rækkefølge - indskudte midler (indtil alle indskudte midler er opbrugt), gevinster (indtil alle gevinster er opbrugt) og endelig bonusbeløb.

  • Uanset ovenstående, kan indskuddet (dvs. indskud minus eventuelle tab) hæves inden en spillers omsætningskrav er blevet opfyldt. For at kunne behandle en sådan udbetaling, vil alle bonusser blive annulleret, og alle gevinster blive fjernet fra spillerens konto. I sådanne tilfælde skal spillere kontakte support for at hæve deres indskud.


 2. Bonuskoder –når en bonus aktiveres ved brug af en bonus kode, vil en spiller ikke være berettiget til den dertil knyttede bonus, hvis ikke bonuskoden blev korrekt opført/indtastet under den krævede pengeoverførsel.

 3. Med mindre andet er angivet, kører alle kampagner i 24 timer (07:00 - 07:00 GMT).

 4. Bonusser udstedes i god tro af Lanadas.dk, som et incitament til spillere, eller som et symbol på påskønnelse af tilbagevendende spillere, der til stadighed har vist deres støtte. De er kun beregnet til spillere, der bruger Lanadas.dk´s hjemmeside til sjov eller underholdning, og vil blive nægtet eller trukket tilbage fra spillere, der misbruger hensigten med dette tilbud.

 5. Ingen salgsfremmende eller anden type af bonus vil blive udstedt eller tilladt, når først penge er blevet udbetalt og er på spillerens afventende konto. Dette gælder, indtil udbetalingen enten er blevet godkendt eller annulleret, og den afventende konto står i nul.

 6. Alle bonusser og gevinster, som er vundet på sådanne bonusser, og som stadig er underlagt omsætningskravet, vil blive fjernet fra spillerens konto efter 60 dages inaktivitet. Dette gælder kun for spillere med en resterende bonusbalance.

 7. Lanadas.dk forbeholder sig retten til at fjerne gevinster fra kontoer eller tilbageholde gevinster fra spillere, der ikke opfylder de ovenstående betingelser. I tilfælde af uenighed er Lanadas.dk afgørelse endelig og ikke mulig at anke.

 8. Lanadas.dk Velkomstbonus – 100% bonus på din første indbetaling op til 1,000kr. Denne bonus gælder kun for indbetalinger på kr100 eller mere! Det eneste, du behøver at gøre, er at indbetale penge på din Lanadas.dk konto og du vil øjeblikkeligt modtage din bonus!

  Bonus (indsats) er kun gyldig på de følgende spil: Book of Dead, Moon Princess, Gemix, Fire Joker, Perfect Gems, Big Win 777, Reactoonz, Rich Wilde and the Tome of Madness, Viking Runecraft, Legacy of Egypt, Gold King, Rise Of Dead.

  For eksempel:

  Indbetal 100kr og få 100kr bonus - Spil med 200kr.
  Indbetal 500kr og få 500kr bonus - Spil med 1,000kr.
  Indbetal 1,000kr og få 1,000kr bonus - Spil med 2,000kr.

  Ud over de generelle vilkår beskrevet ovenfor, er "Velkomstbonussen" omfattet af følgende særlige vilkår og betingelser:

  • ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand. Aspire Global driver en række casinomærker ("Aspire Globals mærker") og forbeholder sig retten til at begrænse antallet af velkomstbonuser, som en spiller på følgende måde kan modtage på tværs af Aspire Globals mærker. Ved at modtage velkomstbonustilbuddet hos Lanadas.dk, er du udelukket fra at modtage en velkomstbonus hos andre af Aspire Globals mærker. Ethvert forsøg på at bedrage ledelsen, ved at registrere flere konti inden for Aspire Globals mærker, for at få bonuspenge, betragtes som bonusmisbrug og kan resultere i, at kontoen (e) suspenderes og dine midler fjernes. For liste over Aspire Global mærker klik her.

  • ”Velkomstbonussen” kan ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud.

  • ”Velkomstbonussen” skal omsættes på Lanadas.dk inden for 60 dage fra den blev indsat på din konto. Lanadas.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode.

  • For at forhindre misbrug af vores bonustilbud kræver vi, at du omsætter ethvert bonusbeløb, der er modtaget fra os, at du satser et mindstebeløb på 10 gange summen af din Første Indskudsbonus og det indbetalte beløb, før du kan få udbetalt gevinst.

   For eksempel:

   Indbetal 100kr og få 100kr bonus - omsæt for 2,000kr for at få udbetalt gevinst.
   Indbetal 500kr og få 500kr bonus - omsæt for 10,000kr for at få udbetalt gevinst.
   Indbetal 777kr og få 777kr bonus - omsæt for 15,540kr for at få udbetalt gevinst.

  • Medmindre andet er angivet af Lanadas.dk, så er Velkomstbonussen kun tilgængelig for nye spillere (spillere der ikke har modtaget denne bonus før).


  • Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt. Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”kontakt os”). Husk blot at angiv dit brugernavn.

 9. Bonus Spil:

  Ud over de generelle betingelser, der er beskrevet ovenfor, er alle bonus spil underlagt følgende specifikke vilkår og betingelser:

  • Alle bonus spil, som krediteres spillerens konto, skal bruges inden for 1 dag fra da tilbuddet blev givet. Ubrugte bonus spil fjernes herefter fra kontoen.

 10. Daglige Kampagner - Ud over de generelle betingelser, der er beskrevet ovenfor, er alle daglige kampagner/bonusser underlagt et maksimum på 777kr (medmindre andet er angivet).


  Cash Back:

  • Cash back bonusser er en procentdel af husets gevinster, som bliver betalt tilbage til en spiller.

  • Cash back bonusser udbetales først, når kampagneperioden er slut.

  • Cash back bonusser, der kræver et indskud, bliver udbetalt op til de samlede indskud foretaget, og kan ikke overstige 777kr.

  • Cash back bonusser, der ikke kræver indskud, kan ikke overstige 777kr.


 11. Match Up på Indskud:

  Ud over de generelle betingelser, der er beskrevet ovenfor, og medmindre andet er angivet, gælder denne bonus kun for den 1. indbetaling foretaget af en spiller på en enkelt dag.

 12. Din mulighed for at fjerne bonus fra din bonus saldo

  Du har mulighed for at fjerne din bonus direkte fra din spilkonto, hvis intet spil har taget sted med din bonus. Du kan fjerne den direkte manuelt igennem "Min Konto", eller ved at kontakte vores support chat foretaget af en spiller på en enkelt dag.


Lanadas.dk tror på "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har et suverænt.

kundeserviceteam, som sidder parat til at hjælpe dig 7 dage om ugen fra kl. 08am til 00am CET. Tøv ikke med at kontakte Lanadas.dk teamet. Klik blot på Kontakt Os.

Version Dev.246
Sidst redigeret den 16-03-2021.

<< Tilbage til hjælp forsiden
 
Indlæser
Indbetaling
Er du sikker?
AFSLUT SPIL
×
Indbetaling
Du spiller i ojeblikket med en bonus saldo. Dette er i overensstemmelse med den Bonuspolitik du accepterede, tjek venligst vores Bonus Politik for mere information.
20240507.8